Prvenstvo Hrvatske – poletarci

Datum objave: 10. 12. 2019.

BK Novska je protekle subote odradio svoje zadnje prvenstvo u ovoj sezoni. Prvenstvo za poletarce i juniore održano je u Čakovcu. Nastupili smo s dva poletarca i dvije poletarke: Filip Bogunović i Patrik Kujundžić te Danna Kukla i Mia Kujundžić.

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Natjecanje je bilo dosta teško, tako da, nažalost, nemamo ni jedno postolje. Danna Kukla i Mia Kujundžić te Filip Bogunović i Patrik Kujundžić su naši poletarci koji su kroz proteklu godinu stekli dovoljno znanja da nastupe na tako jakom natjecanju.

Recimo da sam zadovoljan, oni jesu budućnost kluba. Odigrali su dosta mečeva, ali opet, to je bilo jako teško natjecanje tako da smo trenutno u nekoj zlatnoj sredini u toj kategoriji, a prije dvije godine smo imali prvaka Hrvatske, Filipa Martinovića. Dakle to se mijenja, igrači dolaze i odlaze, a ove godine smo u sredini. Natjecanje je teško, puno je mladih igrača i igračica koji obećavaju velike rezultate.

Do kraja sezone imamo još samo zadnje kolo RK, a nakon toga se vidimo tek negdje u veljači 2020. Lijep pozdrav svima! 🙂 “