Regionalni kup – 5. kolo

Datum objave: 26. 11. 2019.

Proteklu subotu, 23. studenoga, Novska je bila domaćin pretposljednjeg, petog kola RK. Regionalni kup traje već četvrtu sezonu, a BK Novska sudjeluje od samog početka.

Nastupilo je šest ili sedam klubova, čak iz četiri županije. BK Novska je nastupio s gotovo svim i igračima i također su nastupili igrači koji su trenutno na selekciji.

U najmlađoj kategoriji (U9) Lovro Kadliček je bio drugi, a Luka Veble treći. U kategoriji mlađih kadeta zlato je osvojio Filip Martinović, a srebro Filip Jugović. Također njih dvojica su bili zlatni u konkurenciji parova.

Naši kadeti su osvojili najviše medalja. U pojedinačnim kategorijama Ivano Kukla i Lucija Mežnarić su osvojili zlata, a Filip Tutić i Iva Vidiček bronce. A u paru, Lucija i Iva su bile zlatne isto kao Ivano i Filip, dok su drugo mjesto osvojile Vlatka Kovačević i Patricija Jelinek. Bravo!

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Možemo slobodno reći da su Novljani ove sezone dominantni u tom kupu. Jako sam zadovoljan i čestitam svim osvajačima medalja!

Sezona je na samom kraju, ostalo nam je još samo jedno kolo.

Uvijek je lijepo vidjeti mlade igrače i djecu kako igraju badminton i polako ulaze u taj svijet. Lijep pozdrav svima! 🙂 “