Prvenstvo Hrvatske – mlađi kadeti i mlađi juniori

Datum objave: 18. 11. 2019.

Proteklog vikenda bili smo na PH za mlađe kadete i mlađe juniore u Zagrebu. Otišli smo s četiri najjača igrača u te dvije kategorije; Ivanko Kukla, Filip Martinović, Filip Jugović i David Bogunović.

Natjecanje je obilježio Filip Martinović koji je zauzeo treće mjesto u pojedinačnoj, a i u parskoj kategoriji s Filipom Jugovićem! Bravo dečki!

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Ivano je igrao u kategoriji mlađih kadeta, što nije njegova kategorija. Uspio je proći prvi krug, međutim to je jaka kategorija i nije tu mogao napraviti previše.

U kategoriji mlađih kadeta, ždrijeb je, nažalost, htio da igraju međusobno Jugović i Martinović pa je jedan morao odmah već u prvom krugu ispasti. Filip Martinović je zatim uspio doći do polufinala gdje je, nažalost izgubio te zauzeo treće mjesto u Hrvatskoj. Njih dvojica su u paru uspjeli izboriti polufinale, ali iako su lijepo vodili većinu gema nisu uspjeli doći do finala tako da su i njih dvojica treći par u Hrvatskoj.

Dečki su ostvarili solidan, vrlo dobar uspjeh, moglo je biti ipak možda malo bolje. Bio bih super zadovoljan da smo barem jedno finale imali, ali svi klubovi treniraju i teško je doći do finala.

Do kraja sezone sam je ostalo još samo prvenstvo za poletarce i još jedno kolo RK. Lijep pozdrav svima! 🙂 “