Hrvatski kup – 4. kolo

Datum objave: 21. 10. 2019.

Proteklog vikenda održano je posljednje kolo HK za mlađe kadete, kadete i mlađe juniore u Čakovcu.

Natjecanje su obilježili naši kadeti Lucija Mežnarić i Ivano Kukla. Lucija Mežnarić je slavila zlatom, a Ivanu je pripala bronca te su zajedno bili zlatni u kategoriji mješovitih parova. Svaka čast našim kadetima, a pogotovo Luciji koja je osvojila kolo! Bravo!

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Prvi dan, u subotu, otišli smo s četiri igrača. Oni su ostvarili solidne rezultate, prošli su prvi krug natjecanja, ali to još nije dovoljna kvaliteta koja je potrebna da se dođe do postolja, što je naš cilj. Ivano Kukla se okušao u mlađim juniorima, što inače nije njegova kategorija pa tu nije mogao puno napraviti. Prošao je prvi krug te ispao u drugom.

Sljedeći dan, nastupila su naša dva najjača kadeta Ivano i Lucija. Pokazali su odlične, fenomenalne nastupe, pogotovo Lucija Mežnarić koja je pobijedila i osvojila kolo. Ivano je izgubio u polufinalu pa je uzeo to treće mjesto, što je opet odlično. U kategoriji mješovitih parova su bili najbolji i osvojili zlato. Nedjelja je bila fenomenalna, osvojili smo tri postolja s dva igrača! Čestitam svojim igračima!

Sljedeći tjedan je zadnje kolo poletaraca i juniora gdje, nažalost, ne možemo ići zbog moje spriječenosti tako da nam ostaju još samo prvenstva Hrvatske. Lijep pozdrav svima! 🙂 “