Regionalni kup – 4. kolo

Datum objave: 15. 10. 2019.

Proteklog vikenda smo gostovali u Zagrebu na 4. kolo Regionalnog kupa. Nastupili smo s 13 igrača, većinom mladih i novih.

Kadeti Lucija Mežnarić i Ivano Kukla bili su dominantni osvojivši zlata u pojedinačnoj i u parskoj kategoriji. Iva Vidiček zauzela je drugo mjesto te prvo u paru s Lucijom, isto tako Filip Tutić je bio drugi i prvi u paru s Ivanom.

U kategoriji mlađih kadeta najbolji rezultat je postigao David Bogunović koji je osvojio srebro, dok je Filipu Jugoviću pripala bronca. U parskim mečevima Filip Jugović i Filip Martinović su bili prvi, a David Bogunović i Lovro Matovina (BK Koprivnica) drugi.

Ukupno, osvojili smo 10 medalja, točnije pet zlata, četiri srebra i jednu broncu!

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Ove školske godine je došlo do smjene generacije pa smo uglavnom nastupili s novim i mladim igračima. Dosta je njih odustalo od aktivnog bavljenja badmintonom, ali dolaze novi igrači i igračice, tako da mogu biti zadovoljan.

Imamo nekoliko zlata i postolja, dosta medalja. Vrlo lijepi rezultati, ipak je tu nekoliko županija koje nastupaju u tom kupu.

Sljedećem kolu, koje je 23. studenog, bit ćemo domaćini. S time sezona polako dolazi kraju, jer posije tog nam je ostalo još samo jedno kolo u Bjelovaru.

Jednostavno sam zadovoljan, prilično veliki rezultati, a mali klub. Lijep pozdrav svima! 🙂 “