Proljetne pripreme naših mladih reprezentativaca!

Datum objave: 28. 4. 2019.

Po prvi puta u Čakovcu po zajedničkoj inicijativi izbornika mladih g. Jurčića i tajnika BKMČ-a g. Grubića uz podršku UO Saveza su se održavale pripreme mladih nacionalnih selekcija Hrvatske u uspješnoj organizaciji BKMČ-a i Hrvatskog badmintonskog saveza.

Proljetne pripreme 2019 nacionalnih selekcija poletaraca U11, mlađih kadeta U13 i kadeta U15 održane su u utorak i srijedu 23.-24.4.2019. u dvorani II. OŠ Čakovec. Na pripremama je sudjelovalo 35 igračica i igrača u mladim konkurencijama iz 11 klubova Hrvatske. Iz našeg kluba poziv su dobili Ivano Kukla, Filip Martinović i Lucija Mežnarić.

Uz pripreme koje su se sastojale od dva dvosatna treninga dnevno, organizirano je razgledavanje znamenitosti, odlazak na gradske bazene i zabava u večernjim satima. Pripreme je odlično vodio izbornik mladih reprezentacija Sivio Jurčić iz Zagreba uz pomoć  trenera reprezentacije Vlahe Čerjana iz Dubrovnika, Donalda Vebla iz Novske i Emilije Talan iz Čakovca.

Cilj kampa je bio potpuno ispunjen, a to je bilo okupljane mladih igrača, njihovo druženje kroz igru i trening te stjecanje novih badmintonskih navika i vještina te dobiti pozitivnu energiju  i zajedništvo  koje će nam dati vjetar u leđa za daljnji napredak.”

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Vrlo sam zadovoljan i ponosan te čestitam svojim igračima na pozivu. To je dokaz da se i u ovako malom klubu, kao što je naš radi jako dobro. Nadam se da ćemo i u budućnosti imati igrače koji su na tom nivou, znači u vrhu hrvatskog badmintona. 🙂 “