Regionalni kup – 2. kolo

Datum objave: 15. 4. 2019.

Proteklu je subotu BK Novska bio domaćin 2. kolo RK gdje je nastupilo preko 50 igrača iz pet županija. Postigli smo odlične rezultate osvojivši 9 medalja.

Natjecanje su obilježili Ivano Kukla i Lucija Mežnarić koji su bili zlatni u single kategoriji kadeta, a u kategoriji mlađih kadeta zlatom se proslavio Filip Martinović. Kadet Filip Tutić osvojio je srebro, a mlađi kadet Filip Jugović broncu.

U parskim mečevima prvo mjesto su osvojili kadeti Ivano Kukla i Filip Tutić, a David Bogunović i Matej Martinović su bili drugi. U kategoriji mlađih kadeta zlato su osvojili David Bogunović i Lovro Matovina (BK Koprivnica), a srebro Filip Martinović i Filip Jugović.

 

Izjava našeg trenere (prof. Donald Veble):

“U četvrtoj sezoni ovog lijepog natjecanja koje je savršeno za uvod u badminton, igrači BK Novska postižu izvrsne rezultate. Zadovoljan sam sa svim nastupima. Šest ili sedam igrača stvarno pokazuje veliki potencijal za obećavajuću budućnost u badmintonu, sportu koji je svake godine za nijansu jači, osniva se sve više i više klubova tako da sve ide naprijed, što je dobro i pozitivno. Čestitam svim svojim igračima! 🙂 “