Hrvatski kup – 2. kolo

Datum objave: 18. 3. 2019.

Proteklog vikenda bili smo na drugom kolu HK u Zagrebu.

Prvi dan nastupili smo s četiri igrača u kategoriji kadeta. Najuspješniji su bili Filip Bajzek i Lucija Mežnarić koji su osvojili druga mjesta, a Lucija je također osvojila i drugo mjesto u paru s Ivanom Kuklom. Dan poslije, nastupili smo opet s četvero igrača u kategoriji mlađih kadeta i mlađih juniora. Rezultati mlađih kadeta bili su za nijansu slabiji nego u prošlom kolu.

 

Izjava našeg trenere (prof. Donald Veble):

“U kategoriji kadeta imali smo tri finala, ali nažalost sva tri smo izgubili. Jedno finale je Filip Bajzek izgubio zbog povrede, a Ivano Kukla je izgubio borbu za treće mjesto. Ali naravno da sam jako zadovoljan jer to je vrh Hrvatske. Čim si u finalu, jako si dobar, bez obzira na to što se dogodi u finalu.

Naš najjači mlađi kadet Filip Martinović je, nažalost, izgubio polufinale i borbu za treće mjesto. Oba meča su bila u tri gema, vrlo tijesno.

U kategoriji mlađih juniora, Nives Bišof je ispala u prvom krugu nakon meča od tri gema. Ivano Kukla nije mogao ništa značajnije tu napraviti, jer to je ipak prejaka kategorija dok Filip Bajzek nije ni nastupio zbog povrede.

Sve u svemu, solidni nastupi. Čestitam svim svojim igračima! 🙂 “