Odlični rezultati na prvenstvu Hrvatske (mlađi kadeti i mlađi juniori)

Datum objave: 20. 11. 2018.

Proteklog vikenda, u Dubrovniku, održano je prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe juniore. Nastupili smo s naša tri najjača igrača u tim kategorijama: Karlo Sladojević, Ivano Kukla i Filip Tutić. Rezultati su bili izvrsni, svaki od igrača vratio s kući s dvije medalje!

Ivanu Kukli, našem mlađem kadetu, pripala su dva srebra, jedno je iz single kategorije, a drugo iz parske gdje je igrao s Filipom Tutićem. Filip je također završio na postolju u single kategoriji, osvojivši broncu. U mlađim juniorima predstavljao nas je Karlo Sladojević koji je osvojio dvije bronce od kojih je druga bila u paru s Ivanom Gotesmanom. Bravo dečki!

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Postigli smo iznimno dobre rezultate s kojima sam prezadovoljan. Dakle, tri medalje u single-u i dvije medalje u paru. Ivano i Filip osvojili su srebro u paru. Bili su jako blizu zlatne medalje, ali nekad treba imati i malo sportske sreće. U pojedinačnoj kategoriji Ivano je igrao finale gdje je nažalost izgubio, tako da je on vice prvak Hrvatske. Čestitam dečkima na ovim izvrsnim rezultatima!

Ostalo nam je još samo jedno prvenstvo za juniore i poletarce, gdje ćemo također nastupiti s tri igrača u Čakovcu za dva tjedna. Lijep pozdrav svima! 🙂 “