Hrvatski kup – 4. kolo

Datum objave: 29. 10. 2018.

Proteklog vikenda održano je zadnje kolo HK. U subotu, prvi dan natjecali su se kadeti gdje smo imali četiri predstavnika, a u nedjelju je bilo natjecanje za mlađe kadete i mlađe juniora gdje smo nastupili s osam igrača.

Natjecanje su obilježili Ivano Kukla (U13) koji je osvojio srebro izgubivši u finalu te Karlo Sladojević koji je bio treći.

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“U subotu nažalost nismo ostvarili postolje, ali igrači su pokazali solidne igre.

Drugi dan smo puno bolje prošli. Ivano Kukla je odigrao jako zanimljivo finale u tri gema gdje je gubio samo za koju lopticu. Zadnjih par puta Ivano i Roko (BK Purger) redovito igraju finale i to su posebno dobri mečevi. Čestitam Ivanu na uspjehu. Ostali igrači koji su nastupili u kategoriji mlađih kadeta pokazali su dobre igre, tako da sam jako zadovoljan s tim.

Karlo je došao u polufinale i izgubio za koju lopticu, ali je pobijedio u borbi za treće mjesto. U ovoj kategoriji vidljivo dominira Borna Vadlja iz Čakovca, on je klasa iznad i priča za sebe. Karlo se uvijek vrti između drugog i petog mjesta i zato mu čestitam. Također jer je opet u priči za reprezentaciju zajedno s Ivanom.

Ostala su nam još samo prvenstva, to je ono za što smo trenirali i jedva čekamo ta prvenstva! 🙂 “