Hrvatski kup – 3. kolo

Datum objave: 24. 9. 2018.

Otvorili smo zadnji dio sezone trećim kolom hrvatskog kupa koji je bio održan u Zagrebu prošlog vikenda. Nastupili smo sa šest igrača.

Natjecanje je obilježio naš mlađi kadet Ivano Kukla koji se proslavio zlatom. Također je osvojio prvo mjesto u paru s Filipom Tutićem. U kategoriji mlađih juniora najbolje rezultate ostvario je Karlo Sladojević koji se našao na korak do postolja osvojivši četvrto mjesto, a u paru s Ivanom Gotesmanom (BK Maksimir) je osvojio broncu.

 

Izjava našeg trenere (prof. Donald Veble):

“Nastupili smo u tri kategorije, te smo u našoj najjačoj kategoriji, U13, imali dva zlata, što me izrazito veseli. Čestitke Ivanu i Filipu na izvrsnim igrama. Karlo Sladojević je u svojoj kategoriji pokazao jako dobar nastup, izgubio je dva jaka meča, međutim on je uvijek tu u vrhu. Nives Bišof je pokazala nešto slabiji nastup zbog duge ljetne stanke.

Sve u svemu, jako sam zadovoljan s njihovim nastupima i čestitam im svima.

Drugi dan nastupili su Filip Bajzek i Ivano Kukla u kadetima koji su nažalost pokazali slabije rezultate. Ipak, kadeti su prekretnica i dosta zahtjevnija kategorija. S time sam djelomično zadovoljan jer mislim da oni mogu puno bolje.

Ostalo nam još zadnje kolo gdje će se vidjeti tko može na postolje na kraju godine kad je zadnje kolo, odnosno prvenstvo Hrvatske. Lijep pozdrav svima! 🙂 “