Školski badminton – poluzavršno natjecanje

Datum objave: 01. 3. 2018.

U utorak, 27. veljače, u dvorani SŠ Novska održano je poluzavršno natjecanje za osnovne i srednje škole. Novska je, nakon prvih mjesta na općinskim i županijskim natjecanjima, nastupila sa sve četiri ekipe.

Svečanim otvorenjem započelo je natjecanje i borba za zlato. Novska je glatko pobjeđivala i ove godine, po prvi put u povijesti našeg školskog badmintona, sve četiri ekipe prošle su na završno natjecanje. Dakle, svi idemo u Poreč, gdje će se naći šest najboljih muških i ženskih ekipa za osnovne i srednje škole u državi i borimo se za postolje.

 

Izjava našeg trenere (prof. Donald Veble):

“Novljanski badminton je ove školske godine napravio najjači uspjeh i jednostavno idemo na završnicu. Prvo, drugo ili treće mjesto bilo bi fenomenalno. Jake su to ekipe, Nives Bišof i Karlo Sladojević su pojačali srednjoškolske ekipe dok su osnovnoškolske zadržale svoju snagu. Iako muška ekipa nema osmaša, dečki su uvjerljivo bili prvi.

Velike, velike čestitke svim curama i dečkima, njih 16, koji će zajedno otići u Poreč na završnicu. Lijep pozdrav svim ljubiteljima badmintona i vidimo se u Poreču. 😉 “

 

Školska badminon ekipa Novska:

OŠ:
Dečki: Filip Bajzek, Ivano Kukla, Filip Martinović i Filip Tutić.
Cure: Maja Svjantko, Klaudia Kovačević, Lucija Mežnarić i Iva Vidiček.

SŠ:
Dečki: Karlo Sladojević, Luka Bišof, Ivan Kolar i Marko Stojanović.
Cure: Nives Bišof, Ivana Kuliš, Lucija Veble i Karla Šimičić.