Prvenstvo Hrvatske – poletarci i juniori

Datum objave: 11. 12. 2017.

Proteklog vikenda održano je prvenstvo za juniore i poletarce u Dubrovniku. Nažalost, nemamo predstavnika za juniore, ali Filip Martinović, David Bogunović i Filip Jugović su predstavljali BK Novsku u kategoriji poletaraca. Dečki su odigrali svoje single mečeve te su David i Filip Jugović odigrali par, a Filip Martinović je igrao u paru s Lovrom Matovinom jer su oni cijelu sezonu igrali skupa.

Filip Martinović je uspio ostvariti naslov prvaka Hrvatske. On je time postao prvi prvak Hrvatske u povijsti našeg kluba.

 

Izjava našeg trenere (prof. Donald Veble):

“Natjecanje je bilo jako zanimljivo, David je kao i Filip J. izgubio u drugom krugu. Filip M. je prošao prva 3 kruga i zatim došao u finale gdje je uspio u trećem gemu, doslovno u zadnjoj loptici, osvojiti naslov prvaka države. Iako je na hrvatskim kupovima redovito gubio od tog igrača, uspio ga je pobijediti na najvažnijem. Postao je prvi prvak Hrvatske u povijesti kluba. Pridružio se Filipu Bajzeku i Ivanu Kukli koji su prvaci Hrvatske, ali u paru. Fenomenalan, genijalan uspjeh. Čestitam svim igračima. Ovim prvenstvom završena je i ova sezona badmintona. Lijep pozdrav svima! 🙂 “