Regionalni kup – 6. kolo i završnica

Datum objave: 19. 6. 2017.

Zadnje kolo Regionalnog kupa i proglašenje pobjednika cijelog kupa održano je 11. lipnja.

Osvojili smo 12 medalja. Karlo Sladojević i dalje dominira svojom kategorijom osvojenim prvim mjestom(U15). Nives je ovoga puta bila druga (U15), a Klaudia treća (U13). U kategoriji mlađih kadeta (U13) Filip Bajzek osvojio je srebro, a odmah iza njega je Ivano Kukla. Filip Martinović je također bio treći (U11). Ostale medalje su parske. Rezultati ovog kola su bili dosta dobri i ovim natjecanjem je završena naša druga sezona Regionalnog kupa.

Nakon samog natjecanja održano je proglašenje ukupnih pobjednika cijelog kupa i njima su dodijeljene razne nagrade. Ove godine bili smo jako uspješni. Imamo dva ukupna pobjednika lige Karla Sladojevića i Nives Bišof. Svaka čast svim našim igračima, a posebno našim prvacima!

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“BK Novska je završio svoju drugu sezonu Regionalne lige. Nastupali smo s 10-ak igrača od kojih su neki po drugi put osvojili ligu. Tu prije svega mislim na Karla koji je najbolji bio u paru, a i pojedinačno osvojio ligu i Nives koja je po prvi put ukupni pobjednik što nije bilo nimalo lako. Ostali igrači također su bili vrlo dobri.

Sve u svemu, ova druga sezona je uspješnija nego prva. Prije početka treće sezone, koji je predviđen za kraj ove godine imamo dugo i toplo ljeto.

Čestitam svim svojim igračima na dobrom treniranju i nastupima. Pokušat ćemo biti još bolji i nadamo se još boljim uspjesima. Međutim, Karlo i Nives više neće moći igrati ovu ligu jer prestaju biti kadeti. Ali, dolaze nam mlađi igrači i igračice i probat ćemo raditi sve ispočetka. Prava igra za Karla i Nives tek počinje, a to su mlađi juniori i tu se vidi može li se netko baviti takvom vrstom badmintona ili ne može. Lijep pozdrav svima!” 🙂