BK Novska ima 4 nova reprezentativca!

Datum objave: 25. 5. 2017.

Prije par dana, odlukom izbornice Renate, još 4 naša igrača postali su reprezentativcima. Nives Bišof, Klaudia Kovačević, Maja Svjantko i Matej Martinović sad su se pridružili Karlu Sladojeviću, Ivanu Kukli, Luciji Mežnarć i Filipu Bajzeku koji je u reprezentaciji za dvije dobne kategorije; kadete i mlađe kadete.

Ovo je ogroman uspjeh za naš klub koji postoji tri godine, a sada imamo 8 reprezentativaca koji ponosno brane naše boje!

 

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

“Za mali klub, poput našeg, 8 igrača ima status reprezentativca što je nevjerojatno, ja još sam ne mogu vjerovati. Ali te igrače ne zovem ja, nego izbornik. Veselimo se tim sportskim stipendijama koje će grad Novska uskoro plasirati jer jako će dobro doći tim igračima s obzirom na to da se njihovi troškovi povećavaju. Opet čestitam na ovim stvarno vrhunskim rezultatima, novoizabranim reprezentativcima koji se tek trebaju nametnuti jer će taj status biti puno teže sad zadržati. Nevjerojatno, 8 igrača što je skoro 50% kluba u reprezentaciji. Veselimo se svim natjecanjima i radit ćemo sve više i više. Lijep pozdrav svim ljubiteljima badmintona! 🙂 “