Školski badminton – Poludržavno natjecanje

Datum objave: 10. 2. 2017.

Danas, 10. veljače kod nas  u Novskoj održano je Poludržavno natjecanje. Ukupno je sudjelovalo 12 ekipa iz 3 županije: Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i naše Sisačko-moslavačke županije. Mi smo nastupili s 4 ekipe iz OŠ i SŠ Novska.

Natjecanje je bilo vrlo napeto, pogotovo za srednje škole. Obe ekipe iz OŠ su pobjedama 3:0 osigurale prolaz na Državno natjecanje. Muška ekipa SŠ je također prošla dalje nakon napeto odigranih mečeva s Velikom Goricom koju su završili našom pobjedom 3:1. Ove godine ženska ekipa SŠ je osvojila 2. mjesto pobjedom Bjelovara i porazom od Velike Gorice.

Po prvi puta Novska ide na Državno s čak tri ekipe. Svaka čast i čestitke svim našim igračima što su danas dali sve od sebe! 🙂

Školska badminton ekipa
Osnovna škola: Nives Bišof, Maja Svjantko, Klaudia Kovačević i Lana Veble te Karlo Sladojević, Filip Bajzek, Marko Stojanović i Ivano Kukla.

Srednja škola: Karolina Marenić, Ivana Kuliš, Lucija Veble i Petra Kalanja te Davor Andrić, Luka Bišof, Ivan i Luka Kolar.

Izjava našeg trenera (prof. Donald Veble):

Ovo je ogroman uspjeh za Novljanski školski badminton i školski sport uopće! Glatke pobjede s dva puta po 3:0, te se odmah na večerašnjem treningu počinjemo pripremati za Poreč i Državno natjecanje! Imamo preko dva mjeseca i pojačat ćemo treninge kako bi se što bolje pripremili za to natjecanje koje je za mene od iznimne važnosti ! Čestitam još jednom SVIM mojim igračima na odličnim partijama i momčadskom duhu!!